Λάμψε Στις Γιορτές!

Δημοσίευση:  23/12/2018

015F585C-97A9-45EE-899A-4E059CA37B30.jpeg

 

 

 

Όλες θέλουμε τις γιορτινές μέρες να είμαστε φρέσκιες και λαμπερές.

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικές ημέρες είναι τόσο ιδιαίτερες για την κάθε γυναίκα και όλες θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας.

 

Λόγω έλλειψης χρόνου όμως και διαφόρων άλλων προτεραιοτήτων, οι περισσότερες αναγκαζόμαστε τελικά να «καταφύγουμε» στην τέχνη του μακιγιάζ όπου με διάφορα προϊόντα θα καταφέρουμε να δείξουμε απαστράπτουσες.

Εγώ θα σε καθοδηγήσω στο πώς μπορείς να γίνεις λαμπερή και όμορφη αυτές τις ξεχωριστές μέρες τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου με το φυσικό look που θα υποστηρίξεις.

 

  • Άρχισε με ένα καλό καθαρισμό προσώπου
  • Συνέχισε με την απολέπιση, εφαρμόζοντας το προϊόν που θα επιλέξεις σε στεγνό πρόσωπο
  • Τελείωσε με μια μάσκα λάμψης και την ενυδατική σου κρέμα

 

Αφού ουσιαστικά έχουμε φροντίσει για την λάμψη της επιδερμίδας μας, προχωράμε στα μυστικά του μακιγιάζ με τις γυαλάδες που, ναι όντως, θα δείχνεις απαστράπτουσα!

 

  1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΓΥΑΛΑΔΕΣ

Τα highlighter πάντα τοποθετούνται στα εξωτερικά μέρη του προσώπου.

Εφάρμοσε το Exclusive Elegant Translucent Powder 403 στα ζυγωματικά, δηλαδή, ακριβώς πάνω από τα κόκκαλα των μήλων σου, στην ράχη της μύτης και κάτω από τα φρύδια σου.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις λάμψη και σε άλλα σημεία που θέλεις να φωτίσεις, όπως στην εσωτερική γωνία των ματιών και το μέρος ανάμεσα στα χείλη.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ

Σκέψου ότι απλά θέλεις να δώσεις μια φρεσκάδα στο look σου και όχι να γυαλίζεις ολόκληρη.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

 

                                                                             TIP !

Κορύφωσε το look σου με έντονες μαύρες βλεφαρίδες τοποθετώντας 2-3 στρώσεις την Exclusive Elegant Extra Volume μαύρη μάσκαρα  και επέλεξε την κόκκινη απόχρωση Exclusive Elegant Submile liquid lipstick 500 ή το Beatrix matte mac lipstick σε μπορντό απόχρωση.

 

Ακόμα αμφιβάλεις για την εκθαμβωτική και sexy όψη σου;