Γίνε και ’συ μελαχρινός Άγγελος!

Δημοσίευση:  03/03/2018

melaxrinosaggelos-7.jpg

Ξανθιά ή μελαχρινή, μελαχρινή ή ξανθιά;

Φίλες μου, όλες έχουμε πειραματιστεί πολλές φορές με τα μαλλιά μας αλλάζοντας τους χρώματα και κουπ.

Όμως, μέχρι να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει τελικά, σίγουρα πειραματιζόμαστε και με το μακιγιάζ μας μέχρι να βρούμε το κατάλληλο, για το λουκ που έχουμε επιλέξει!

Κατά την γνώμη μου, οι ξανθιές γυναίκες είναι αυτές που θα τραβήξουν τα βλέμματα με ό,τι χτένισμα κι αν επιλέξουν αλλά και οι μελαχρινές μπορούν να γίνουν εξίσου εντυπωσιακές!

Εγώ για τις λατρεμένες μελαχρινές φίλες και αναγνώστριες έχω το κατάλληλο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους.

Στο παρακάτω βίντεο μελαχρινή μου φίλη θα δεις step by step πώς να πετύχεις το τέλειο natural & sexy λουκ με τις σωστές φωτοσκιάσεις για να μεταμορφωθείς κι’συ σ’ έναν μελαχρινό άγγελο!

Οδηγίες:

1) Τοποθέτησε την βάση μ΄ένα πινέλο ομοιόμορφα σε όλο σου το πρόσωπο, μπλεντάροντας το κατάλληλο για την επιδερμίδα σου primer με την σωστή απόχρωση make up.


 

2) Συνέχισε με σκούρη απόχρωση να κάνεις τα τέλεια κοψίματα στα ζυγωματικά σου και στα απαιτούμενα σημεία του προσώπου σου (δες αναλυτικά στο βίντεο) που αμέσως θα σου δώσουν το επιθυμητό βάθος. 

  

 

3) Φώτισε με κονσίλερ.

4) Μπλένταρε το σκούρο με το φως και δες αμέσως το αποτέλεσμα.

5) Γέμισε τα καλοσχηματισμένα φρύδια σου.

6) Επίλεξε μια καφέ ματ σκιά και εφάρμοσε την στο κινητό σου βλέφαρο σβήνοντάς την προς τα επάνω απαλά, τοποθέτησε ελάχιστη και στο κάτω μέρος του ματιού σου, ρίζα-ρίζα στις βλεφαρίδες.

  

 

7) Απογείωσε με ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

   

 

8) Highlighter στα ζυγωματικά.

9) Για τα χείλη:
Nude κραγιόν σε γήινους τόνους με τέλειο καλοσχηματισμένο περίγραμμα. 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ: ΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: EXCLUSIVE ELEGANT

 

 

Photo Gallery